АНДРІЙ БОРЯЧУК: «КОЖНА НАСТУПНА ГРА ВИРІШАЛЬНА»

Коментар після переможної гри з «Маріуполем».

 

 

-Чи це найкращий мій День народження? Пам’ятаю, якось за день до Дня народження, коли грав ще за U-19, зламав ключицю. Ось такі у мене сумнівні Дні народження бували (Сміється). Це, можна сказати, найкращий день моїх уродин. 

Чи був пенальті? Суддя прийняв рішення, що був. У тому епізоді я відчув поштовх у спину, впав. Дивився на повторі. Так, суперник ліктем мене задів.

Хотів пробивати пенальті. Але в нас перед грою тренери прописують, хто виконує 11-метрові. Тому й не бив з позначки. Хоч і не був проти. Найголовніше, що з гри вдалось відзначитись. Вибрав ту позицію, де має перебувати центральний нападник. Це класична комбінація, коли йде флангова передача на ближню стійку. 

Сподіваюсь, тепер прорве мене на голи. Задоволений своїми діями: заробив пенальті, забив другий гол, брав участь у третій гольовій атаці команди. В принципі, непогано. Тренер привітав з Днем народження, сказав, якщо сам себе не привітаєш, то ніхто тебе не привітає. Тому я сам себе і привітав сьогодні (Сміється). Та й хлопці перемогу подарували. Це найголовніше. 

Після перемоги для нас нічого не змінилось. Так, ми піднялись у турнірці, але боротьба за очки продовжується. Кожна наступна гра вирішальна. Головне, не припускатись простих помилок. Всі ми прагнемо, щоб клуб залишився у Прем'єр-лізі. Робимо для цього все можливе на полі.       


loading...

0 коментарів

    Схожі новини