9-РІЧНИЙ ВИХОВАНЕЦЬ «РУХУ» ЗІБРАВ 120 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ НА ЗСУ

9-річний Лука Аронов разом з волонтерами придбав автомобіль для Збройних сил України та зараз збирає на ще 2 машини.

 

 

Лука Аронов – вихованець ДЮСШ «Рух», грає у команді 2013 року народження. З початком війни хлопець разом з батьком та волонтерами вирішив допомагати українській армії.

Артем АРОНОВ, батько Луки: «Родичам та друзям одного з наших тренерів, які перебувають на фронті, потрібен був автомобіль. Ми разом з волонтерами вирішили долучитись до збору коштів на машину. Ми вирішили розіграти в соцмережах відомі марки «русскій воєнний корабль... Всьо»  і таким чином зібрати кошти».

 

 

Метою Луки було зібрати 90 тисяч гривень на автомобіль, але вдалось зібрати дещо більше – 120 тисяч! Завдяки цим коштам волонтери змогли придбати автомобіль, який вже допомагає нашим захисникам на фронті.

Така активність юного футболіста не залишилась непоміченою. Особистою подякою юного волонтера відзначив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

 

 

Лука АРОНОВ, гравець «Руху» U-9: «Я вважаю, що в такий час кожен українець повинен приносити користь своїй країні, тому ми вирішили збирати кошти для наших військових. Мені приємно, що мене відзначив Максим Козицький, але хочу сказати, що це не лише моя заслуга, але й усіх людей, які надсилали кошти, та волонтерів, які нам допомагали».

Лука не зупиняється на досягнутому та зараз збирає на ще 2 автомобілі для наших захисників. Збір проходить на сторінці юного футболіста в Instagram, де Лука розігрує набори марок «Українська мрія».

 

 

Артем АРОНОВ, батько Луки: «Йде другий тиждень зборів і можна підбити деякі підсумки. Зараз з необхідних 225 тисяч гривень нам вдалось зібрати більше 100 тисяч. Долучаються люди з багатьох країн світу. Зараз важливо, аби кожна людина наближала нашу перемогу усіма можливими способами».

Ви також можете долучитись до збору коштів. Переходьте на сторінку Луки в Instagram, жертвуйте гроші та беріть участь у розіграші марок «Українська мрія».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини