100 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ НА ПОТРЕБИ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ

Реабілітолог «Руху» Юрій Труш організував мініфутбольний турнір, завдяки якому вдалось зібрати кошти для українських захисників.

 

 

Як зазначає Юрій, ідея мініфутбольного турніру виникла цілком спонтанно. «Сидів на тренуванні, качав м’ячі та й думав, чим на вихідних зайнятись. От і придумав такий турнір, щоб допомогти нашим Збройним Силам. Хоч чимось допомогти, якщо ми не воюємо. Сподівався, що відгукнеться 6-10 команд. Аж тут почали так дзвонити, що мені на день народження стільки не дзвонять».

У підсумку, у товариських змаганням з символічною назвою ЗСУ CUP-2022, зіграли 30 команд. Серед учасників – близько 30-ти футболістів УПЛ, зокрема, Назарій Русин, Валерій Лучкевич, Георгій Судаков. «Рух» на турнірі представляли Ярослав Мартинюк, Юрій Паньків, Остап Притула, Богдан Бойчук та Роман Дідик. 

 

 

Завдяки командним внескам, залученим спонсорам, благодійним пожертвам та аукціонам футболок відомих гравців, які Юрій неодноразово проводив у своїх соцмережах, вдалось зібрати 100 тисяч гривень, які підуть на допомогу українській армії. 

Більше про благодійний турнір ЗСУ CUP-2022 – у відео на RUH TV.    

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини