«РУХ» УКЛАВ МЕМОРАНДУМ ІЗ КОМПАНІЄЮ CITY FOOTBALL GROUP

Укладений Меморандум із компанією City Football Group - це перший крок до потенційної співпраці, яка у майбутньому може дати поштовх для розвитку нашого клубу та його дитячої академії. Найближчі місяці будуть використані для вивчення ідей  шляхом практичної комунікації у робочих групах.

 

 

Технічна співпраця з City Football Group може охоплювати різноманітні сфери, котрі включають спортивні технології та тренувальні методології на професійному та дитячо-юнацькому рівнях – власне так вона визначається у англійській системі організації футбольного господарства. Для «Руху» відкриваються значні можливості щодо вдосконалення системи роботи клубу й академії та підведення її до високих стандартів, яких прагнуть досягнути власники та прихильники клубу. 

ФК «Рух» гостинно чекає прибуття представників City Football Group до Львова з робочим візитом, який заплановано здійснити одразу після послаблення у Великобританії карантинних обмежень, пов’язаних з коронавірусною пандемією. У свою чергу делегація львівського клубу також побуває з робочим візитом у Манчестері.

City Football Group - всесвітній футбольний холдинг, який включає в себе ряд футбольних клубів з різних частин світу на чолі з «Манчестер Сіті».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини